Sulje
Sulje

Kirjaudu

Rekisteröidy
Sulje

Ostoskori on tyhjä.

Sulje

Valaistus tuo inspiraatiota elämääsi

Hyvä valaistus on kuin taidetta. Valaisimet luovat tunnelmaa, kertovat asukkaan persoonasta ja tekevät asunnosta viihtyisän. Kun valaistussuunnitelma tehdään hyvissä ajoin, on kaikki mahdollista. Jo yhdellä valaisimella voidaan muuttaa tilaa ja tunnelmaa huikeasti – kuvittele, mitä kaikkea voidaan tehdä suunnittelemalla koko valaistus alusta lähtien.

Allasvalaistus

Cariitin S-Paver led -valaisimet ovat pitkäikäinen valinta allasvalaistukseen ja kosteisiin tiloihin. Materiaali haponkestävä teräs, IP68.

Tutustu valaistukseen

Saunavalaistus

Saunan valaistukseen löytyy paljon vaihtoehtoja. Valaistut altaat, mittarit, väriävaihtavat lasimurskaseinät ja jopa kiukaisiin integroidut valot.

Tutustu valaistukseen

Höyrysauna­valaistus

Tuotteistamme löydät markkinoiden monipuolisimman valikoiman hörysaunavalaisimia. Tuotteet ovat kehitetty juuri höyrysaunojen valaistukseen.

Tutustu valaistukseen

Kylpyhuone­valaistus

Saunat ja kylpyhuoneet ovat erinomaiset tilat rentoutumiseen. Nyt kylpyhuoneista on muodostumassa todellisia hemmottelukeskuksia.

Tutustu valaistukseen

Työtasot ja epäsuora valaistus

Huuhto led -profiilit soveltuvat erityisen hyvin epäsuoraan valaistukseen sekä keittiön työpistevalaistukseen. Valaisimet voidaan sijoittaa keittiörakenteisiin ja niiden etuna on alhainen lämmön tuotto ja energiankulutus sekä pitkäikäisyys.

Tutustu valaistukseen

Kruunut ja valoverhot

Kimmel-valokuitukruunuilla ja Pirta-verhoilla saat toteutettua tilaan näyttävän katseenvangitsijan tai tilanjakajan.

Tutustu valaistukseen