Sulje
Sulje

Kirjaudu

Rekisteröidy
Sulje

Ostoskori on tyhjä.

Sulje

Allasvalaistus

Allasvalaistuksen totetuksen voi tehdä usealla tavalla. Perinteisesti altaan reunoille asennetaan S-Paver valaisimet joko led- tai valokuituversiona. Altaiden valastuksessa käytetään myös värejä. Etenkin värejä käytettäessä led-versio antaa valokuitua voimakkaamman valon.

Allasvalaistusta voidaan ajatella myös altaan ulkopuolelta. Altaan päälle, kattoon asennettu tähtitaivas peilautuu kauniisti altaan veden pinnasta. Myös allastilan seinäpintojen valaistus erilaisilla efekteillä, esimerkiksi revontulen tai tulenloimun väreissä, luovat kauniin rauhoittavan tunnelman.

Allasvalastuksessa valokuitu on hyvin huoleton valinta, koska se on täysin huoltovapaa. Ainoa huolto kohdistuu projektoriin joka tyypillisesti sijoitetaan tekniseen tilaan johon on helppo pääsy.

Perinteisen valaistuksen sijaan voidaan altaan pohjaan asentaa tähtitaivas tai altaan reunoja kiertämän voidaan asentaa tasasisesti sivustaan valaiseva valokuitu.

Seinäpinnan revontulivalaistus toteutettuna 4 mm:n valokuiduilla ja VPL30NL-projektorilla.

Allastilan tähtitaivas, taivaassa 650 kpl kuituja lisättynä kristalleilla. Tähtitaivaat voidaan totetuttaa myös tuike-efektillä.