Sulje
Sulje

Kirjaudu

Rekisteröidy
Sulje

Ostoskori on tyhjä.

Sulje
30.06.2020

Uudistuneessa Eiran IDEALfitissä asiakkaat nauttivat löylyistä TAIVE-lauteilla

Kuntosalin aulan valaistus cariitti
Kuntokeskuksen aulassa on Cariitin valaisimet.

Pitkään toiminut Eiran IDEALfitin toimipiste koki hiljattain muodonmuutoksen, kun tiloissa tehtiin mittava remontti. Uudistetussa kuntokeskuksessa pinta-alaa on sata neliömetriä enemmän.

Remontin yhteydessä saunatilatkin saivat uuden ilmeen, ja nykyään asiakkaat pääsevät treenien jälkeen löylyihin Cariitin TAIVE-lauteille. Saunoihin ja pesutiloihin tulivat Cariitin valaistukset, samoin kuin kuntokeskuksen aulaan.

Lauteet kovalla koetuksella

Eiran IDEALfit on ensimmäinen suomalainen kuntosali, jonka saunassa on TAIVE-lauteet. Kuntokeskuksen toimitusjohtaja Marko Järvi kertoo syyn lauteiden valintaan olleen selkeä.

kuntokeskuksen sauna taive-lauteet
TAIVE-lauteet sopivat kuntokeskukseen sekä ulkonäkönsä että käytännöllisyytensä puolesta.

– Ne ovat yksinkertaisesti makeat. Tein päätöksen ulkonäkösyistä. Olen ollut Cariitin asiakas jo pitkään, ja olin varmaan ihan ensimmäisiä, jotka pääsivät tutustumaan TAIVE-lauteiden ideaan. Oli kunnia tehdä ensimmäinen kuntokeskuksen sauna Suomeen niillä, hän tiivistää.

TAIVE-lauteissa on muitakin etuja kuin tyylikäs ulkomuoto. Kuntosalien saunat ovat poikkeuksellisen kovalla koetuksella: esimerkiksi Eiran salilla saunat ovat päällä noin 15 tuntia päivässä. Siksi lauteiden tulee olla kestävät ja vaivattomat huoltaa.

– TAIVE-lauteet on helppo irrottaa ja laittaa takaisin, mikä helpottaa huoltoa. Ja kun jossain vaiheessa lauteiden istuinpinnat on aika uusia, Cariitilla on valmiina niiden mitat, joten voimme vain tilata uudet tilalle.

Kuntokeskuksessa oli jo ennestään Cariitin valaisimia, joten ne olivat luonteva valinta aulan valaisuun. Mallia saunoihin, pesuhuoneisiin ja aulan valaistuksiin on otettu Cariitin showroomista. Saunoissa on Tulikiven Kuura-kiukaat lauteisiin upotettuina.

Kuntokeskuksen pukuhuoneen penkit taive-lauteet
TAIVE-elementeistä tehdyt penkit antoivat kuntokeskuksen pukuhuoneelle uutta ilmettä.

– Pukuhuoneen penkit on tehty TAIVE-elementeistä. Duunasin niitä vähän itse vanhojen penkkien päälle, Järvi kertoo.

Uudistus ilahdutti asiakkaita

Taloyhtiön putkiremontti mahdollisti pitkään haaveillut uudistukset, ja lopputuloksena onkin entistä komeampi ja tilavampi kuntokeskus. Tilat uudistettiin lattioita, kattoja ja sähköjohtoja myöten.

Kuntokeskuksen pesutilojen valaistus cariitti
Pesutilojen syvennyshyllyssä ja katonrajassa on Cariitin valaisimet.

– Samalla uusittiin sitten vähän muutakin kuin putket, Järvi naurahtaa.

Kuntokeskus avattiin uudelleen toukokuussa, ja sekä remontoidut tilat että uusitut saunat ovat saaneet hyvän vastaanoton. Asiakkaat kertovat hymyssä suin, että nyt entisistä saunatiloista on otettu kunnon loikka eteenpäin.

Jos saunan uudistaminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä


Kaikki blogikirjoitukset
Tallenna & Jaa ostokorisi
Ostoskorisi tallennetaan ja saat linkin. Linkillä voi noutaa ostoskorin sisältöineen koska vaan.
Takaisin Tallenna & Jaa ostokorisi
Ostoskorisi tallennetaan tuotekuvien, tuotetietojen ja loppusumman kanssa. Voit sitten lähettää sen itsellesi tai ystävälle linkllä, josta saat noudettua ostoskorin koska vaan.
Ostoskori lähetetty!